Dagens tagg

Julbord för småfåglar Foto: Stina Elg Julbord för småfåglar Foto: Stina Elg

Hörde ett inslag från Sveriges Radio P4 Västmanland: Få kvinnor chefar inom privata sektorn Känner mig alltså ganska unik och utvald som verkställande direktös över Elgkraft AB. Visserligen är personalstyrkan begränsad - vi diskuterar just nu, både jag och jag, om vi ska unna mig en julfest med julbord, eller åtminstone en julklapp från företaget. Enligt dagens Vlt är det: Skillnad på företag i julklappsdjungeln en del ger mer till personalen, andra håller hårdare i plånboken. Jag ska diskutera det där med chefen ... Så, nu har jag diskuterat färdigt. Varken vd eller arbetare får någon julklapp, det är ju trots allt viktigast att det är rättvist. Men vi ska ta oss ledigt för att se Karl-Bertil Jonssons julafton tillsammans. Det tycker både jag och jag att vi kan unna oss. Och du med.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenny » Tonsättning på gång:  ”The Jumble sale is a beautiful song. Beautifully written and music is wonderful!”

  • julie Hodgson » Dagens tagg: Du måste smaka i alla fall:  ”This book will be brilliant..looking forward to reading it :) a signed copy plea..”

  • roger bergman » Dagens tagg - Babels torn:  ”Utlämnande o träffsäker text Stina.På att skriva texter har du minsann inte spel..”

  • Lena » Dagens tagg - Babels torn:  ”Kan inte melodin så det ska bli spännande att få höra den med texten. Så knackar..”

  • Erica » Dagens tagg:  ”Jag ser glatt framemot att komma på boksläppsfest och köpa hela bokserien! Och a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-