Studerar musik

I höst ska jag studera musikteori, gitarr och piano på universitet. Distans. Det är något jag önskat i många år och nu tyckte jag det var på tiden. Hoppas kunna förklara den musik jag skriver, förstå klangerna jag redan hör i huvudet och hur jag kan arrangera den musiken på ett bättre sätt. Vill förstås bli bättre på att spela gitarr, inte minst för Hildings Damers skull, och kompa piano. Hittills har jag bara plinkat. Musikskapande från praktik till teori och spelande från teori till praktik, med andra ord. Önskar mig själv lycka till med studierna.

Parallellt med pluggandet fortsätter jag förstås företagandet i Elgraft AB.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenny » Tonsättning på gång:  ”The Jumble sale is a beautiful song. Beautifully written and music is wonderful!”

  • julie Hodgson » Dagens tagg: Du måste smaka i alla fall:  ”This book will be brilliant..looking forward to reading it :) a signed copy plea..”

  • roger bergman » Dagens tagg - Babels torn:  ”Utlämnande o träffsäker text Stina.På att skriva texter har du minsann inte spel..”

  • Lena » Dagens tagg - Babels torn:  ”Kan inte melodin så det ska bli spännande att få höra den med texten. Så knackar..”

  • Erica » Dagens tagg:  ”Jag ser glatt framemot att komma på boksläppsfest och köpa hela bokserien! Och a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-