Dagens tagg: Reportage

Tidningen Svensk Revy med allt från Revy-SM 2014 Tidningen Svensk Revy med allt från Revy-SM 2014

Postlådan glöder. Bara roligheter (nu när alla fakturor är betalda). Ombordmagasinet, resetidningen Hit & Dit nr 4, med två artiklar jag skrivit: reportage från Gårdsjö Älgpark och porträtt av fiskekunnige Joel Geidemark. Tidningen Svensk Revy (fd LIS-aktuellt), som jag har gett en ny form och så Handelskammarens exportmagasin Global utsikt, där jag har skrivit om e-handel.

Och nu skriver jag ett arbetsplatsreportage om ena riktiga uppfinnare och hantverkare.

Om någon vecka borde den nordiska musiktidningen Visor/Viser dyka upp i postlådan. I den har jag intervjuat flera erfarna personer kring ämnet barn och musik.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-