Dagens tagg

Knäckebrödskvartetten från Nordiska Visskolan i Kungälv. Knäckebrödskvartetten från Nordiska Visskolan i Kungälv.

Nordiska Visfamiljen träffades i Kungälv den 28 februari till 2 mars. Härligt! Denna gång var vi tio vissångare/låtskrivare från Norge, Danmark och Sverige. Fick även ett kärt besök av suveräna pedagogen Hanne Juul, som var vår huvudlärare när vi gick utbildning tillsammans på visskolan 2005.

De som går vislinjen i år ska snart ut på turné. Fick tips om att fyra av dem, som kallar sig Knäckebrödskvartetten, turnérar i mina hemtrakter i nästa vecka. Så nu har jag hjälpt Knäckebrödskvartetten att boka in dem för tre spelningar:
Hästhovens mötesplats den 13 marskl 13.30
Hallstaparken den 14 mars kl 12.00
Westerqwarn den 14 mars kl 19.00

Passa på att besöka någon av spelningarna. Bara att höra Olle Adolpsons Trubbel sjungas på isländska är en upplevelse i sig.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenny » Tonsättning på gång:  ”The Jumble sale is a beautiful song. Beautifully written and music is wonderful!”

  • julie Hodgson » Dagens tagg: Du måste smaka i alla fall:  ”This book will be brilliant..looking forward to reading it :) a signed copy plea..”

  • roger bergman » Dagens tagg - Babels torn:  ”Utlämnande o träffsäker text Stina.På att skriva texter har du minsann inte spel..”

  • Lena » Dagens tagg - Babels torn:  ”Kan inte melodin så det ska bli spännande att få höra den med texten. Så knackar..”

  • Erica » Dagens tagg:  ”Jag ser glatt framemot att komma på boksläppsfest och köpa hela bokserien! Och a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-