Dagens tagg

Vägen. Foto: Stina Elg Vägen. Foto: Stina Elg

Det är inte varje dag jag illustrerar, men idag. Att teckna var något ringrostigt, men roligt. Vad? Nä, det kan jag inte berätta, men bilden dyker troligen upp i tryck inom kort.
Annat ringrostigt är en låt jag skrev för säkert tio år sedan och knappt har spelat. Vägen Nu är texten plötsligt aktuell igen och kompet börjar rulla som jag vill. Basgången ringer i huvudet. Kanske spelar jag sången den 15 februari. Till kvällen såg vi den sista föreställningen av Med öppna ögon som Carlforsskas esteter av gymnasieårgång tre har skapat. Den som säger "lokala förmågor" får en snyting. Det är framtidens professionella scenartister vi har sett.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenny » Tonsättning på gång:  ”The Jumble sale is a beautiful song. Beautifully written and music is wonderful!”

  • julie Hodgson » Dagens tagg: Du måste smaka i alla fall:  ”This book will be brilliant..looking forward to reading it :) a signed copy plea..”

  • roger bergman » Dagens tagg - Babels torn:  ”Utlämnande o träffsäker text Stina.På att skriva texter har du minsann inte spel..”

  • Lena » Dagens tagg - Babels torn:  ”Kan inte melodin så det ska bli spännande att få höra den med texten. Så knackar..”

  • Erica » Dagens tagg:  ”Jag ser glatt framemot att komma på boksläppsfest och köpa hela bokserien! Och a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-