Dagens tagg

Strömsholms kanal Hallstahammar. Foto: Stina Elg Strömsholms kanal Hallstahammar. Foto: Stina Elg

Vi önskade oss en julklapp. Att hålla oss friska över jul och nyår. Nä, sa tomten. Det blev till att jobba hemma på halvfart. Men nu ligger snön ren och kall och idag bröt solen genom januaritäcket. Fullmåne på det. Fint.
Mycket kultur i krokarna. Nu jobbar jag med vårens kulturfolder, det blir både stråkar och rock'n'roll, Barnbubbel och vuxendrama. Årets första nummer av revytidningen LIS-aktuellt och Povel Ramel-sällskapets Sverker är annat kulturellt på skrivbordet. Företagskultur får också plats. Det är roligt när intervjuer blir till artiklar. När det där flytet infinner sig och tangenterna dansar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-