Dagens tagg: Dubbelpremiär

Har köpt en ny dekor till Pontus musikaliska rimsagor. Den ska invigas ikväll, i Västanfors, när det blir premiär för Pontus plockar svamp. Ja, inte riktigt premiär, vi spelade en variant av föreställningen för några år sedan, Julle, Rebecka och jag, men sedan dess har jag komponerat fler sånger, gett ut böckerna och repat in en ny föreställning. Så man kan väl kalla det premiär, ändå.

Blir kul att komma till Sveasalongen i Västanfors/Fagersta. Har inte varit där sedan tonåren, så det blir premiär det med. Den förra Sveasalongen, där vi hade ungdomsfester och annat kul, brann visst ner för många år sedan så nu får jag se en ny byggnad.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenny » Tonsättning på gång:  ”The Jumble sale is a beautiful song. Beautifully written and music is wonderful!”

  • julie Hodgson » Dagens tagg: Du måste smaka i alla fall:  ”This book will be brilliant..looking forward to reading it :) a signed copy plea..”

  • roger bergman » Dagens tagg - Babels torn:  ”Utlämnande o träffsäker text Stina.På att skriva texter har du minsann inte spel..”

  • Lena » Dagens tagg - Babels torn:  ”Kan inte melodin så det ska bli spännande att få höra den med texten. Så knackar..”

  • Erica » Dagens tagg:  ”Jag ser glatt framemot att komma på boksläppsfest och köpa hela bokserien! Och a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-