Bok på gång

Än finns några exemplar kvar av Ett horn per sida. Än finns några exemplar kvar av Ett horn per sida.

2008 släppte Stina & Silverryggarna CD:n Livlig fantasi. Året efter gav jag ut kåserisamlingen Ett horn per sida. 2012 publicerades boken Vattgröt och wallenbergare, som jag skrev tillsammans med Harriet Hedin, 2014 blev det fyra barnböcker om Pontus så nu börjar det väl bli dags igen, tycker ni inte?
En ny kåseribok är hursomhelst på gång. En idé jag burit på länge, men som tagit några år att koka ihop. Mer än så kan jag nog inte avslöja. Jo, den blir rätt kul, innehåller utmaningar och en del illustrationer. Säger till när det blir dags för boksläpp. Nu ska jag bara fortsätta sätta och hålla ordning på typerna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-