Stinas låteri

Stinas låteri har redan fått sju nya bokningar till våren 2017. Fotograferade mig själv igår. 10 sekunder väntetid på kameran - fram med gitarren och snabbt på med dragspel och småinstrument. Klick! Illustrerade bakgrunden och skapade en affischbild av det hela. Nu ska jag repa in alla nyskrivna sånger innan det är det är dags att snurra igång låteriet. Idébild skrev ut och monterade lyckohjulsbakgrunden på en hård skiva. Pappa Hasse och jag hjälptes åt med bygget av lyckohjulet. Lycklig att ha en sådan pappa. Illustrationer och scenografi har jag målat och fixat på egen hand. Nu är det det roligaste kvar, att ut och spela föreställningen för barn.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenny » Tonsättning på gång:  ”The Jumble sale is a beautiful song. Beautifully written and music is wonderful!”

  • julie Hodgson » Dagens tagg: Du måste smaka i alla fall:  ”This book will be brilliant..looking forward to reading it :) a signed copy plea..”

  • roger bergman » Dagens tagg - Babels torn:  ”Utlämnande o träffsäker text Stina.På att skriva texter har du minsann inte spel..”

  • Lena » Dagens tagg - Babels torn:  ”Kan inte melodin så det ska bli spännande att få höra den med texten. Så knackar..”

  • Erica » Dagens tagg:  ”Jag ser glatt framemot att komma på boksläppsfest och köpa hela bokserien! Och a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-