Pontus och så många barn

Idag är det den 10 oktober 2017. Pontusdockan har besökt Västerås stadsbibliotek på förmiddagen. Idag spelade vi Pontus plockar svamp och de 30-tal barnen från fyra olika förskolor var så himla glada och roliga. Skrattade så de tjöt emellanåt och varnade Pontus för att äta flugsvamp. Efter föreställningen kom de fram och visade Pontusdockan böckerna som de fått. "Titta! Här är du Pontus när du går i skogen" "Här sitter du i köket och vänta på pizzan. Vad gott va?". Nu har jag spelat Pontus musikaliska rimsagor (Pontus cyklar, Pontus semestrar, Pontus plockar svamp, Pontus pimplar och Pontus paket) för cirka 2250 barn. Det är helt otroligt - och väldigt, väldigt roligt. (Stinas låteri har jag hittills spelat för cirka 270 barn.)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-